ÄNGLAR & ANDLIGHET

 

Min resa inom det andliga och mediala startade för några år sedan, efter det att jag varit med om flera oförklarliga händelser och upplevelser i mitt liv. Men jag har länge varit intresserad och nyfiken av det spirituella, så det var ett enkelt val att våga utforska andligheten.
Jag har gått olika kurser i personlig, andlig och medial utveckling. Kurser för att utveckla och väcka min intuition, lägga och tyda änglakort, meditation mm.  
 
Idag är nyfikenheten om det mediala, andlighet och den andra sidan stor. Många undrar...
Har jag någon med mig och kan jag i så fall få kontakt med den? 
Kan jag öppna mig för det mediala?
Vad menas med intuition, aura och chakran?
Hur gör jag när jag mediterar?
Vågar jag följa min magkänsla?
 
Att vara medial handlar inte bara om att ta kontakt med döda, det är så mycket mer än så. Det är inte alla som ska eller vill jobba som medium, men alla har vi hjälp av att vara "vardagsmediala". Att vara "vardagsmedial" innebär att man dagligen har hjälp av änglar, guider och andra väsen för att göra dom rätta besluten för just dig. Allt blir enklare och man mår så mycket bättre, man älskar livet och man älskar sig själv.
Var nyfiken, öppen och våga lita på din intuition. Alla har vi förmågan att komma i kontakt med vårt inre och att ta kontakt med änglar och guider. Troligtvis har du nog upplevt hur din intuition fungerar men kanske inte tänkt på det. 
  
Vill du ha vägledning av änglarna, öva och väcka din intuition eller vill du veta hur ditt husdjur mår?
Då kan du se vad jag har att erbjuda, kanske du känner att det är något som är för dig.
   
För mer information och tidsbokning kan du nå mig via mail eller telefon.
 

 

Länk till min facebook grupp Änglars närvaro

Länk till min blogg ÄNGLA BLOGGEN