DJURKOMMUNIKATION


Att jobba som djurkommunikatör får man förmedla djurens talan!

 

Jag använder mig av min telepatiska förmåga när jag kommunicerar med djur.

Den information som djuret förmedlar tar jag tar emot som ord, bilder, känslor och tankar.

Djuren förmedlar ofta vardagliga händelser, hur de känner sig och vad de mår bra av. Ibland kan de berätta om de har ont någonstans, men det är inte alla som gör det. En del djur har mycket att förmedla och andra mindre.

Djuren är så mycket mer än "bara" en hund/katt/häst.

Min vision är att jag ska kunna vara till hjälp för dig som djurägare som vill kunna förstå ditt djur bättre och så att både du och ditt djur får ut det bästa av livet tillsammans.

 

Varför går man till en djurkommunikatör?

Många går till en djurkommunikatör för att de kanske är lite skeptiska och undrar om djurkommunikation verkligen fungerar, men de är kanske nyfikna på vad deras djur i så fall skulle berätta. 

Vissa går till en djurkommunikatör för att de har problem med sitt djur. Djuret kanske har ändrat sitt beteende eller så är det andra små vardags- och kommunikationsproblem. Ofta kan man hitta en förklaring till djurets beteende och förhoppningsvis på det viset få en annan förståelse och respekt för varandra.

Några går till en djurkommunikatör för att förvissa sig om att deras djur mår bra.

Oavsett varför man går till en djurkommunikatör, så kan det vara skönt för en djurägare att få bekräftat av en utomstående att det man vet eller misstänker om ens djur stämmer, det fördjupar förhållandet mellan djur och människa. 

Djurkommunikation är inte en behandlingsform.

Om du misstänker att ditt djur har ont skall du vända dig till en veterinär.
 

BOKNING & INFORMATION